Activet Mat Zapper borstel (Rood)

69,50

Categorie:

De Activet Matt zapper borstel is de ideale borstel om een vacht te ontwarren en klitten te verwijderen, zonder veel belasting voor uw spieren en gewrichten.

Levertijd: 2 tot 4 dagen
Spaar 69 Piggy spaarpunten
  • Gratis verzending vanaf €40,-

Beschrijving

Deze Activet  borstel is uitermate geschikt voor het ontwarren van de vacht, en een vacht die snel klit. Door de flexibele borstelkop en de verdeling van de edelstalen pinnetjes ontklit de borstel makkelijker dan een standaard borstel. De borstel zorgt er dan ook voor dat het borstelen minder belastend is voor uw spieren en gewrichten. Wordt ook gebruikt in de professionele trimsalon.

Deze diervriendelijke borstel van Activet is geschikt voor kleine, grote honden en katten met een vacht die snel klit of vervilt.

Hondenvacht verzorging hoort bij de basisverzorging van je hond. Als je regelmatig de vacht borstelt, ziet je hond er verzorgt uit, maar blijft hij ook gezond. Regelmatig de vacht verzorgen zorgt ervoor dat je vertrouwt raakt met het lichaam van je hond en dat je onmiddellijk door hebt als er eventuele veranderingen of afwijkingen zijn. Daarnaast versterkt het jullie band voor het leven.

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Activet Mat Zapper borstel (Rood)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.