Dierenpension Tussenwijck

Ben je er even tussenuit? Dierenpension Tussenwijck is hét vakantieoord voor jouw huisdier. Onze deskundige medewerkers zorgen elke dag met liefde en plezier voor jouw hond of kat.
honden_familie

Een warm huis

Een thuis creëren voor je hond of kat, dat doe je dagelijks met veel liefde en plezier. Maar wat als je er nou even zonder je huisdier tussenuit wilt en je je hond of kat daarom wat extra lol gunt? Wie vertrouw jij de zorg van je favoriete dier toe?

Dierenpension Tussenwijck is graag een tweede thuis voor jouw hond of kat. Terwijl jij op reis bent, viert hij zijn vrijheid in hét vijf sterren vakantieoord voor dieren: dierenpension Tussenwijck. Wij zorgen ervoor dat elk dier in een veilige en hygiënische omgeving wordt opgevangen en geregeld een aai over de bol krijgt.

Professionals met een warm hart

Dat we op ‘landgoed Westerhout’, gelegen tussen Beverwijk en Wijk aan Zee, al sinds 1988 talloze honden en katten te logeren hebben gehad, is iets waar we trots op zijn. Maar we zijn nog trotser op het feit dat we fantastische professionals tot ons team mogen rekenen. Zij maken het iedere dag weer mogelijk dat jouw maatje vrolijk en gezond de dag doorkomt.

Dierenpension

Wat onze klanten zeggen

 • Wij brengen onze Roos graag bij jullie, dan gaan wij gerust op reis.

  – Marja
 • Het is écht een uitje voor Frits. Bovendien wordt hij er een stuk socialer van!

  – Tom
 • De katten hebben een geweldig verblijf gehad 🙂

  – Pip
 • Je brengt ons je huisdier én je vertrouwen. Beide zijn ons even waardevol.

  Paul van Eerden Dierenpension Tussenwijck
 • Buddy heeft het daar heel fijn gehad. hij staat regelmatig voor het hek te wachten om er in te mogen. Wij wandelen daar heel vaak en dan loopt hij uit zichzelf daarna toe.

  – Jaap
 • Mijn mond viel open van verbazing: Laya liet zich niet van de wijs brengen door andere katten!

  Lonneke
 • Wij zijn al jaren tevreden klanten van Tussenwijck, onze katten ook.

  – Jaap Jan
 • Toen ik zag hoe Max had genoten bij Tussenwijck, wist ik dat ik een goed besluit had genomen. Ik breng haar sindsdien altijd zonder schuldgevoel weg als ik een paar dagen voor mijn werk op reis ben.

  - Annet
 • Zeer prettige ervaring geweest onze kat kwam netals vorige keer gezond en wel terug, personeel is goed voor.de.dieren daar gaat het om.

  – Barbara
 • Ik denk aan onze hond te zien dat ze het naar haar zin heeft gehad, ook al is het een wat bange hond en misschien niet altijd even makkelijk. Blij mee!!

  – Ilse
 • Het was voor Bo de eerste keer maar ze zag er goed verzorgd en tevreden uit toen wij haar ophaalden. Zeker voor herhaling vatbaar!

  – Riet
 • Onze hond Canecorso Puck is nu voor de 3de keer in het Pension geweest en is Puck en ons prima bevallen. Ze komt heel relext en rustig thuis en zo kunnen wij met een gerust hart op vakantie

  – Mieke
o9mfqzqowgbh7xyibkz2ttkfwdzdpvviyw

Champ dogfood

al sinds jaar en dag een vertrouwd partner.

Wil jij ook een klantenkaart?
Mail ons dan gewoon even op info@dierenpensiontussenwijck.nl.

Sfeerimpressie

In 1988 startte de familie Van Eerden een dierenpension in Beverwijk. Ze vonden een unieke plek op landgoed Westerhout om een dierenpension te starten , te midden in het duingebied tussen Beverwijk en Wijk aan Zee. De nieuwe onderneming kreeg de naam Tussenwijck, naar het oude duingebied tussen de twee ‘wijken’. In de jaren daarna werd het pension gestaag uitgebouwd tot een bloeiende onderneming, een begrip in de IJmond. Sinds 1 januari 2017 heeft Paul van Eerden jr het bedrijf volledig overgenomen.

0

Zoeken...