Dagopvang; het dagje uit voor jouw trouwe viervoeter!

Heb jij een hond maar is het momenteel lastig om thuis te werken met een hond die constant om je aandacht vraagt? Heb jij een puppy die je graag wilt laten socialiseren met andere honden? Of wil jij dat jouw hond af en toe doordeweeks een onvergetelijke dag geven, die jij door je werk niet kan geven? Kies voor de dagopvang van Dierenpension Tussenwijck in Noord-Holland, dé plek waar jij je maatje een tweede huis geeft zodat jij je werk kunt doen, je hond om leert gaan met andere honden en je jouw hond een onvergetelijke dag geeft!

Elke hond is welkom

Bij ons op de dagopvang zijn alle honden welkom, mits ze alle inentingen hebben gehad. Bij elke hond kijken wij eerst hoe sociaal de hond is. Wij willen er namelijk voor zorgen dat jouw dierenvriend in een groep terecht komt waar hij of zij prima past. Is jouw hond bijvoorbeeld wat minder sociaal? Dan betekent dit niet dat jouw hond minder ruimte en aandacht krijgt. Nee, ook jouw hond krijgt de ruimte om lekker buiten te spelen en krijgt voldoende aandacht van onze verzorgers. 

Sterker nog, tijdens het verblijf van de honden op de dagopvang zien we soms dat sommige honden socialer zijn dan vooraf gedacht óf dat ze een groei doormaken in hun socialiteit. Deze honden vinden bij ons een maatje waar ze lekker mee kunnen spelen. Baasjes zijn vaak blij verrast als zo’n ontwikkeling zich voordoet.

Zorg en aandacht bij de hondenopvang

Jouw hond krijgt bij onze dagopvang een uitstekende verzorging met aandacht voor persoonlijk contact en contact met andere honden. Op basis van het karakter van de hond, hoe groot de hond is en wat zijn/haar behoefte is vormen kleine roedels. Wij vormen deze roedels zodat honden lekker uit kunnen razen op het veld bij onze hondenopvang. Wij hebben een aantal grote speelweides waar honden naar hartenlust kunnen rennen, springen en spelen.

Hoe ziet een dag in onze dagopvang eruit?

De dag voor jouw trouwe viervoeter bestaat niet alleen uit lekker buitenspelen. Voor elke hond is rust ook van belang, zeker voor een oudere hond. Onze verzorgers hebben een groot hart voor de honden en geven ze alle aandacht die ze verdienen. Daar hoort ook af en toe een heerlijke knuffel bij. Als jij hem weer komt ophalen, heeft je hond een actieve en gezellige dag achter de rug. Voor je hond was de dagopvang echt een dagje uit.

Opvang wanneer het nodig is

Opvang kan voor een hele dag of een aantal dagen, net wat voor jou en jouw hond prettig is. Zoek je opvang omdat je een keer een dagje weg wilt of zijn er andere redenen waardoor er opvang nodig is? Geen probleem, ook bij andere redenen dan werk is je hond bij ons van harte welkom. Ben je vaste gast bij Dierenpension Tussenwijck, dan reserveer je een plekje heel eenvoudig online via onze website. Wil je jouw huisdier voor het eerst bij ons laten logeren? Vul dan online het reserveringsformulier in. Lukt dit niet, kun je ons uiteraard ook even bellen op 0251-212626.

Op zoek naar opvang voor je hond?

Maak een reservering

0

Zoeken...