Hondenpension Noord Holland: waar jouw hond zich thuis voelt

Ben jij trotse bezitter van een hond? Dan wil je de beste opvang op het moment dat jij even niet thuis kunt zijn. Wel wil je natuurlijk zeker weten dat je hond in goede handen is. Dat je beste maatje de juiste aandacht krijgt en jij je daar verder geen zorgen over hoeft te maken. Tussenwijck Hondenpension Noord Holland is dé plek voor mensen die werken, er even tussenuit gaan voor vakantie of om een andere reden opvang nodig hebben voor hun hond.

Hondenopvang kan bij Hondenpension Tussenwijck per dag, maar ook voor een langere periode. Jouw hond krijgt: 

  • een eigen hondenmand;
  • een heerlijke zachte fleecedeken;
  • gezonde voeding;
  • en een prettig verblijf. 

Je hond kan daarnaast lekker buitenspelen in de speelweide: Tussenwijck Noord Holland beschikt over een ruim buitenverblijf om te spelen en te stoeien met soortgenoten. 

Hondenpension Tussenwijck als tweede thuis

Voor jouw hond is ons hondenpension in Noord Holland een fijne plek. Je hond is bij ons hondenpension lekker in beweging, maar kan daarnaast ook goed uitrusten en opladen. Natuurlijk geven wij onze gasten de nodige aandacht. Ze krijgen goed en lekker eten, komen niets tekort en voelen zich op hun gemak. Wanneer jij je hond weer komt ophalen, zie je een tevreden hond die een dag vol plezier heeft gehad. 

Vaccinaties

Komt jouw hond logeren in ons pension? Zorg dan altijd dat je hond minimaal 2 à 3 weken voor aanvang gevaccineerd is. Het is erg belangrijk dat dit in orde is. Honden die niet gevaccineerd zijn, kunnen wij helaas niet toelaten in ons hondenpension. We houden het hondenverblijf en onze harige gasten graag gezond! 

Specifieke behoeftes? Laat het weten! 

Hondenpension Noord Holland houdt uiteraard rekening met specifieke behoeftes. Denk aan bepaalde medicatie die je hond nodig heeft. Of bijvoorbeeld het karakter van jouw hond in relatie met andere honden. Wat het ook is: laat het vooral even weten. Dan kunnen wij er rekening mee houden en ervoor zorgen dat ook jouw hond het naar zijn of haar zin heeft.

Verblijf en omgeving

Het verblijf van de honden is een prettige omgeving. De verblijven worden goed geventileerd en de speelweide van het hondenpension beschikt over voldoende beschutting tegen zon en regen. Op het moment dat je hond lekker naar buiten gaat, zorgen wij dat dit samen met honden is waar jouw hond een klik mee heeft. Ook wordt er rekening gehouden met grootte, leeftijd én het karakter van je hond. Zo weet je altijd zeker dat jouw hond zich goed vermaakt met andere honden in het dierenpension.

Samenwerking met dierenartsen

Mocht het onverhoopt zo zijn dat je hond ziek wordt, dan zorgt (Tussenwijck hondenpension Noord Holland dat jouw hond wordt verzorgd zoals nodig is.) ons hondenpension in Noord Holland dat we jouw hond verzorgen zoals nodig is. Die kennis hebben we dankzij onze jarenlange ervaring in huis. Is er toch nog verdergaand onderzoek nodig, dan hebben wij een uitstekende samenwerking met Stad & Land Dierenklinieken. Hierdoor kunnen wij altijd een beroep doen op een deskundig team van dierenartsen.

Halen en brengen naar het hondenpension in Noord Holland

Komt je hond bij ons logeren, maar beschikt jij niet over vervoer? Dan kunnen wij je hond komen ophalen en thuisbrengen. Geef in je reservering aan of je hier gebruik van wil maken. Om gebruik te maken van deze service, reserveer je uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het verblijf bij Tussenwijck Hondenpension. Geef daarbij aan dat je graag wil dat je hond wordt opgehaald. Goed om te weten: het kan zijn dat in drukke periodes deze service beperkt beschikbaar is. 

Laat je hond wassen

Met onze dogwash-service wordt jouw maatje lekker gewassen. Een echte verwennerij voor je lieve hond. Een heerlijk bad en een flinke wasbeurt, daar geniet je hond van en het zorgt voor veel pret.     
Ben je op zoek naar een gezellige en toegankelijke opvang voor je hond? Of dit nu dagelijks is, voor een enkele keer of tijdens een langere periode: ons hondenpension in Noord Holland biedt uitkomst. Een team van gemotiveerde vakkundige mensen staat klaar om jouw hond alle aandacht te geven die het nodig heeft. Jij kan je hond geen beter verblijf geven dan bij Tussenwijck hondenpension Noord Holland.

Meer weten over het Noord Hollandse hondenpension Tussenwijck?

Bezoek onze website om een indruk te krijgen van de sfeer en alle mogelijkheden van onze hondenopvang. Kijk op: www.dierenpensiontussenwijck.nl
Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je ons altijd bellen op het telefoonnummer: 0251 – 212626

Op zoek naar opvang voor je hond?

Maak een reservering

0

Zoeken...