Hondenopvang een gezellig en veilig tweede huis voor jouw hond

Wil jij heel graag een hond als maatje, maar zit je met je handen in het haar omdat je dierenvriendje overdag veel alleen is? Trek jij het je aan dat mensen vinden dat als je een hond neemt je ook overdag ook veel thuis moet zijn? En weerhouden deze redenen jou ervan om een hond in huis te nemen? Niet nodig! Er zijn oplossingen om een hondenmaatje in huis te nemen ook al ben je veel aan het werk. Kies voor hondenopvang Dierenpension Tussenwijck in Noord-Holland, dé plek waar jij je maatje een tweede huis geeft zodat je jezelf de gezelligheid van een hond kunt gunnen.

Niet de hele dag alleen

Een hondenopvang is niet zielig. Het is de ideale oplossing voor drukke gezinnen, tweeverdieners of alleenstaande werkende mannen en vrouwen. Honden hebben het erg naar hun zin bij ons in Dierenpension Tussenwijck. Ze krijgen hier veel aandacht en kunnen lekker buiten spelen en ravotten met andere honden in de hondenopvang. Dat is natuurlijk veel leuker voor een hond dan de hele dag alleen in een stil huis zitten wachten tot er iemand thuiskomt. 

Honden die alleen thuis zijn vervelen zich snel en halen daardoor allerlei kattenkwaad uit. Misschien blaft je hond de hele tijd wanneer je van huis bent. Je hond voelt zich alleen en vraagt om aandacht. Bij de hondenopvang van Dierenpension Tussenwijck krijgen ze die aandacht. Geen overhoop gehaald huis bij thuiskomst of klachten van de buren dat je hond de hele tijd blaft. In plaats daarvan heeft je hond een geweldig leuke dag gehad. Als je jouw maatje komt ophalen zie je een opgewekte hond die zich uitstekend heeft vermaakt en de nodige liefde en aandacht kreeg.

Jouw hond is welkom

Alle honden zijn welkom bij ons op de hondenopvang, mits ze alle inentingen hebben gehad. We kijken hoe sociaal de hond is en zorgen ervoor dat je dierenvriend in een groep komt waar hij of zij prima past. Is je hond wat minder sociaal, dan krijgt je hond ook de ruimte om toch lekker even buiten te zijn en wordt ook met jouw hond een balletje gegooid. Ook krijgt hij of zij natuurlijk alle aandacht van de verzorgers. Zo is er bij onze hondenopvang plek voor alle honden. Soms zien we bij honden die wat minder sociaal zijn, dat ze toch een sociale kant hebben. Deze honden vinden bij ons een maatje waar ze lekker mee kunnen spelen. Baasjes zijn vaak blij verrast als zo’n ontwikkeling zich voordoet.

Zorg en aandacht bij de hondenopvang

Onze gasten krijgen een uitstekende verzorging, met aandacht voor persoonlijk contact en contact met andere honden. We vormen zelf kleine roedels, zodat honden lekker uit kunnen razen op het veld bij onze hondenopvang. Wij hebben een aantal grote speelweides waar honden naar hartenlust kunnen rennen, springen en spelen. 

Bij het vormen van de roedels letten we op het karakter van de hond, hoe groot een hond is en wat zijn of haar behoefte is.

Hoge kwaliteit voeding bij onze hondenopvang

Breng jij je hond naar onze hondenopvang, dan is het niet nodig om eigen eten mee te brengen. Dierenpension Tussenwijck geeft haar gasten gezond en voedzaam eten. Honden krijgen bij ons eten van ons eigen label Tussenwijck Super Premium Choice en Champ dogfood. Hoge kwaliteit voeding waar je hond lekker van kan smullen. Neem je liever eigen eten mee, dan is dat ook geen probleem.

Wat kunnen jullie verwachten van onze hondenopvang

Wat kun je verwachten van een dagje in onze hondenopvang? De dag voor je maatje is niet alleen gevuld met lekker buitenspelen. Ook rust is belangrijk. Is je hond al wat ouder? Dan besteden we aan rust extra aandacht. Onze verzorgers hebben een groot hart voor de honden en geven ze alle aandacht die ze verdienen. Daar hoort ook af en toe een heerlijke knuffel bij. Als jij hem weer komt ophalen, heeft je hond een actieve en gezellige dag achter de rug. Voor je hond was het echt een dagje uit. 

Opvang wanneer het nodig is

Hondenopvang kan voor een hele dag of een aantal dagen, al naar gelang er behoefte is. Zoek je opvang omdat je een keer een dagje weg wilt of zijn er andere redenen waardoor er opvang nodig is? Geen probleem, ook bij andere redenen dan werk is je hond bij ons van harte welkom. Ben je vaste gast bij dierenpension Tussenwijck, dan reserveer je een plekje heel eenvoudig online via onze website. Kom je voor het eerst, neem dan even telefonisch contact met ons op via telefoonnummer: 0251-212626


Bezoek onze website om een indruk te krijgen van dierenpension Tussenwijck. Hier vind je ook meer informatie over de hondenopvang en onze contactgegevens.  Zien we jou en je hond binnenkort bij onze hondenopvang?

Op zoek naar opvang voor je hond?

Maak een reservering

0

Zoeken...