Je hond krijgt volop aandacht op dagopvang Dierenpension Tussenwijck

Kijkt jouw hond en beste maatje je elke ochtend met een vragende blik aan als jij hem of haar weer alleen laat? Voor je hond is het niet leuk om alleen achter te blijven. En voor jezelf is het waarschijnlijk ook niet fijn om je dierenvriend zo achter te laten. Maar wanneer je alleen woont of er niemand anders is die op je maatje kan letten wanneer je aan het werk bent of een dagje weg moet, heb je soms geen andere keus. Of misschien toch wel?

Honden dagopvang Tussenwijck

Je hond naar een dagopvang brengen is de ideale oplossing voor de momenten dat je zelf niet thuis kunt zijn. Woon je in Noord-Holland? Dan is de honden dagopvang bij Dierenpension Tussenwijck dé plek waar je jouw viervoeter met een gerust hart naartoe kunt brengen. We weten zeker dat ook jouw hond het bij ons naar zijn zin gaat hebben.

Honden zijn blij en voelen zich geborgen bij de dagopvang

Bij onze dagopvang is je hond in goede handen en krijgt hij of zij voldoende aandacht. Daarnaast heeft je hond ruimte genoeg om lekker rond te rennen en te spelen met andere honden. Dat is toch veel leuker dan wanneer je hond alleen thuis op je zit te wachten? Want ook in het laatste geval is je hond het grootste deel van de dag alleen. Bij ons op de dagopvang zien we alleen maar blije honden. Ze voelen zich thuis, veilig en geborgen. Onze gasten lopen vrolijk en kwispelend rond.

In goede handen bij onze deskundige medewerkers

Onze deskundige medewerkers hebben allemaal een groot hart voor dieren. Met veel enthousiasme verzorgen zij je hond, zodat hij of zij zich lekker kan voelen tussen de andere honden bij de dagopvang. We kijken altijd goed welke honden bij elkaar passen, zodat ze ook samen kunnen spelen. Zijn er bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden, dan horen we dat uiteraard graag voordat je jouw hond bij de dagopvang brengt. We nemen alles mee om het jouw hond zo goed mogelijk naar zijn of haar zin te maken.

Het is belangrijk dat honden zijn ingeënt voordat ze bij ons op de dagopvang komen. Zonder de juiste inentingen kunnen we honden helaas niet toelaten tot de dagopvang. Door de inentingen houden we onze dagopvang én jouw hond gezond. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat je hond ziek wordt tijdens zijn of haar verblijf in de dagopvang, dan hebben wij de kennis in huis om je hond te helpen. Mocht blijken dat er extra hulp nodig is, dan hebben wij een samenwerking met Stad & Land dierenkliniek. Hier kunnen wij altijd aanspraak op maken mocht dit nodig zijn. Zo weet je zeker van dat je hond in een veilige omgeving verblijft.

Prettige verblijfplaatsen

De verblijfplaatsen van de honden zijn allemaal goed ventilerende en prettige ruimtes. Honden krijgen van ons ook een lekkere fleecedeken. Als je een hele dag in de opvang bent, krijg je natuurlijk trek. Onze gasten ontbreekt het ook op dat gebied aan niets. We geven gezonde voeding van hoge kwaliteit van ons eigen label ‘Tussenwijck Super Premium Choice’ en ‘Champ dogfood’. In zekere mate is er ook vers vlees beschikbaar, maar dit wordt alleen op verzoek gegeven.

Niet alleen voor werkende baasjes

De dagopvang is niet alleen voor werkende baasjes. Wil je een keer een dagje weg of is er een andere reden waardoor jouw hond een hele dag alleen thuis is? Ook dan kun je gebruikmaken van de dagopvang. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kom je voor het eerst langs? Vergeet dan niet om het inentingsboekje van je hond mee nemen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en  tarieven? Bezoek dan onze website. Hier vind je alle informatie over onze dagopvang voor honden. Wist je dat we ook een trimsalon hebben? Om hier gebruik van te maken, dien je een telefonische afspraak te maken. Ook voor meer algemene vragen kun je ons altijd bellen.

 

 

Op zoek naar opvang voor je hond?

Maak een reservering

0

Zoeken...