Dierenpension Tussenwijck stelt zijn pension beschikbaar!

Het begon met een filmpje van een opgesloten hond in een dodencel in Roemenië, en eindigt met 16 honden die onderweg zijn naar ons dierenpension. De beelden ontroerde zoveel IJmonders, dat zij er samen voor hebben gezorgd dat alle honden in die dodencel konden worden vrijgekocht.

Echter hebben deze hondjes eenmaal in Nederland ook een verblijfplaats nodig waar ze kunnen wennen, verzorgd kunnen worden en getraind worden.

Nadat wij benaderd werden door Mandy en Ramona en het verhaal van de hondjes hoorde, konden wij niet anders dan ons pension ter beschikking stellen. In deze moeilijke tijd is het belangrijk elkaar te helpen. Wij hebben de ruimte, ervaren personeel en tijd dus helpen wij deze hondjes graag op weg naar een beter leven!

Mandy zet zich al jaren in voor zwerfhonden in Griekenland en zag per toeval via een website een filmpje van een hondje in een Roemeense dodencel. Wetende dat de dood zijn enige lot zou zijn, besloot ze het hondje op de video, Calief, vrij te kopen. Ze besprak dit met vriendin Ramona en liet haar het filmpje zien.

“Toen ik het filmpje bekeek, hoorde ik geblaf en realiseerde me dat er nog veel meer honden in die dodencel zaten”, vertelt de IJmuidense Ramona. “Toen ik ernaar vroeg, stuurde Mandy mij de foto’s van de andere hondjes. Mijn hart brak en ik besloot dat we ook hen moesten helpen.”

Vanaf 27 februari stellen wij ons dierenpension ter beschikking voor 16 honden. Deze 16 honden zijn door Story of the strays gered uit de dodencel in Roemenië.

Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het in het artikel van NH Nieuws.

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/280524/drie-ijmuidenaren-redden-16-honden-uit-dodencel-na-het-zien-van-schokkende-beelden

Op zoek naar opvang voor je hond?

Maak een reservering

0

Zoeken...