Onze aanpak en richtlijnen omtrent het coronavirus

Corona is een feit in Nederland. Onvermijdelijk worden wij ook getroffen door het virus en treffen wij alle nodige maatregelingen. Uiteraard hopen wij met u dat het virus snel achter de rug is.

Graag informeren wij u over onze aanpak. Allereerst vragen wij u als klant terughoudend te zijn met annuleren. De gezondheid van mens en dier staat centraal bij Dierenpension Tussenwijck.

Ons team medewerkers staan al jaren klaar voor een goed verblijf. Hopelijk kunnen we er vanuit gaan dat reserveringen voor/vanaf de meivakantie en zomerperiode volgens planning door kunnen gaan. Het eventueel doorschuiven van de reservering of een tegoedbon valt binnen de mogelijkheden. We bekijken de situatie per boeking samen met u.

Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat wij de Corona kwestie kunnen doorstaan, maar dan moeten we dat wel met zijn allen doen. Al vele jaren maakt een grote groep mensen al jarenlang gebruik van ons mooie pension. Wanneer onze klanten massaal besluiten te annuleren zou dit een financiële strop betekenen voor ons pension. Wij hopen dan ook op uw vertrouwen en loyaliteit.

Veel gezondheid en sterkte gewenst in deze onzekere periode en graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Paul van Eerden jr
Eigenaar Dierenpension Tussenwijck bv

Op zoek naar opvang voor je hond?

Maak een reservering

0

Zoeken...