Help de lokale ondernemers

De corona crisis duurt inmiddels al vele maanden en laat ook bij ons diepe sporen na. We hopen dat het u goed gaat en we kijken met ze allen uit naar het einde van deze crisis, we hopen allemaal zo snel mogelijk…

In het kader van #supportyourlocal kunt u ons steunen door uw hond bij ons in het pension te laten wassen voor een opfrisbeurt tijdens onze herfstactie; verhaarbehandeling kortharige hond*. U kunt bestellingen doen in onze webshop voor kwalitatief hondenvoer of u laat u hond een fijne dag beleven in onze dagopvang, super goed voor het sociaal maken van uw hond en hij of zij komt dan lekker moe en voldaan weer thuis. Profiteer van onze rittenkaarten voor voordelige dagjes spelen.

Is uw huisdier toe aan een echt volledige vachtverzorging dan kunt u een afspraak maken bij onze Trimsalon. Wij waarderen het ten zeerste als u diensten of producten bij ons afneemt om zo toch nog een beetje door te kunnen draaien deze tijd en tevens spaart u dan ook door met u Piggy punten.

Uiteraard zijn wij ook gewoon open voor pension.

Tot slot hopen wij u in 2021 weer te mogen begroeten als we met zijn allen weer fijn op vakantie kunnen, we houden vol maar een steuntje in de rug van onze trouwe klanten is erg prettig.

Afspraak maken of vragen u kunt ons uiteraard bellen of mailen.

Pension info@dierenpensiontussenwijck.nl of 0251-212626 

*Herfstactie; Verhaarbehandeling kortharige hond.

Laatste tijd veel thuis met uw hond? Heerlijk… maar geniet u niet nóg meer als uw hond lekker ruikt en weinig haar achterlaat in huis?

Kortharige vachten bijvoorbeeld zoals die van de Labrador, Dalmatiër en Beagle hebben van nature tweemaal per jaar een verhaarperiode, die tot 3 weken duurt en zich in de lente en de herfst voordoet. Dan ruilt de kortharige hond zijn ‘winterjas’ voor z’n ‘zomeroutfit’ en omgekeerd. Een bezoekje aan de trimsalon is in dit geval vooral een hele opluchting voor de eigenaar dat zijzelf en ook de badkamer gespaard blijven van de veldslag met hun viervoeter. Wij zullen uw hond wassen en de vacht uitblazen met de waterblazer en met zacht materiaal de losse haren verwijderen. Daarnaast zullen wij de oren reinigen en nagels knippen.

Een lekkere opfrisbehandeling voor de hond!

Prijsindicatie:
maat Jack Russel €35,00
maat Labrador €55,00

Neem contact op met de Trimsalon voor een afspraak en zeg dat u interesse heeft in de herfstactie: 06-45154741


 

Op zoek naar opvang voor je hond?

Maak een reservering

0

Zoeken...