Extra service

Ben je er even tussenuit? Dierenpension Tussenwijck is hét vakantieoord voor jouw huisdier. Onze deskundige medewerkers zorgen elke dag met liefde en plezier voor jouw hond of kat.

Halen en brengen

Komt je hond bij ons logeren, maar heb je geen vervoer? Dan halen wij ‘m graag voor je op en brengen ‘m net zo graag weer thuis. Let wel, het kan in het hoogseizoen erg druk zijn, waardoor er beperkte beschikbaarheid is. 

 • Binnen straal van 15 km: starttarief €25,00 + €1,00 per gereden kilometer.
 • Buiten de regio: starttarief van €40,00 + €1,00 per gereden kilometer.

Geef bij de reservering aan of je gebruik wilt maken van vervoer naar en/of van dierenpension Tussenwijck. Reserveer dit vervoer uiterlijk drie dagen voor aanvang van het verblijf. In een rustige periode kan dit afwijken. We denken altijd graag mee over passende oplossingen.

Wat onze klanten zeggen

 • Het is écht een uitje voor Frits. Bovendien wordt hij er een stuk socialer van!

  – Tom
 • Onze hond Canecorso Puck is nu voor de 3de keer in het Pension geweest en is Puck en ons prima bevallen. Ze komt heel relext en rustig thuis en zo kunnen wij met een gerust hart op vakantie

  – Mieke
 • Toen ik zag hoe Max had genoten bij Tussenwijck, wist ik dat ik een goed besluit had genomen. Ik breng haar sindsdien altijd zonder schuldgevoel weg als ik een paar dagen voor mijn werk op reis ben.

  - Annet
 • Het was voor Bo de eerste keer maar ze zag er goed verzorgd en tevreden uit toen wij haar ophaalden. Zeker voor herhaling vatbaar!

  – Riet
 • Buddy heeft het daar heel fijn gehad. hij staat regelmatig voor het hek te wachten om er in te mogen. Wij wandelen daar heel vaak en dan loopt hij uit zichzelf daarna toe.

  – Jaap
 • Ik denk aan onze hond te zien dat ze het naar haar zin heeft gehad, ook al is het een wat bange hond en misschien niet altijd even makkelijk. Blij mee!!

  – Ilse

Wassen

Een lekkere schrobbeurt in een warm bad vindt je hond net zo lekker als jijzelf. Het zorgt echter vaak voor een waterballet. Daarom biedt Dierenpension Tussenwijck de speciale dogwash service: Breng je hond om 9.30 uur naar ons toe en haal ‘m om 11.00 uur schoon en fris weer op.

In rustige periodes (herfst/winter) wijken wij nog wel eens af van deze tijden. Bel gewoon even om te vragen naar de mogelijkheden.

Kosten: vanaf €14,00 per wasbeurt, afhankelijk van vacht en grootte

0