Dierenarts

Zonder zorgen op reis, wetend dat je hond of kat een toptijd beleeft met zijn nieuw verworden vriendjes bij Tussenwijck. Maar wat als er nou plotseling iets mis blijkt te zijn?

Dierenarts

Ziek worden kan iedereen gebeuren. Je hond of kat dus ook. Daarom is Tussenwijck een duurzame samenwerking aangegaan met Stad & Land Dierenkliniek, om zo een zeer deskundige achterban te hebben in het geval van calamiteiten. Met Jasper Tijms als contactpersoon en zijn collega-dierenartsen kunnen wij 24/7 een beroep op hen doen wanneer dit nodig is.

Logo Stad&Land F.C

Altijd een dierenarts paraat in geval van nood!

We lossen zoveel mogelijk gezondheidsklachten zelf op. Die knowhow hebben we dankzij onze jarenlange ervaring in huis. Is er een verdergaand onderzoek nodig? Stad & Land kan ons dan helpen met röntgenfoto’s, echografisch onderzoek, bloedonderzoek, tandheelkunde, orthopedie, cardiologie et cetera.

Bij Tussenwijck zijn we hartstikke blij met het team van Stad & Land achter ons. Ook Jasper Tijms is enthousiast: “Onze indruk van Tussenwijck is erg positief. Mooie verblijven, enthousiaste mensen en een prettige sfeer. Echte dierenliefhebbers!”

Meer weten over Stad & Land dierenkliniek? Kijk op www.dierenklinieken.net

Wil jij ook een klantenpas?
Mail ons dan gewoon even op info@dierenpensiontussenwijck.nl.

0