Dagopvang

Een fijne plek

Heb je een drukke dag en zoek je een fijne plek voor jouw hond om lekker te kunnen ravotten met andere honden? Breng hem of haar dan een dag naar dierenpension Tussenwijck toe: dé plek voor een dagje uit voor dieren. Wij nemen de zorgen van je over.

Ideaal voor de werkende mens, je hond is de hele dag onder de pannen voor maar €13,50 per dag. 10 rittenkaart €110,00 Brengen kan al om 07:30 tot 08:00.

Wat onze klanten zeggen

 • Het is écht een uitje voor Frits. Bovendien wordt hij er een stuk socialer van!

  – Tom
 • Toen ik zag hoe Max had genoten bij Tussenwijck, wist ik dat ik een goed besluit had genomen. Ik breng haar sindsdien altijd zonder schuldgevoel weg als ik een paar dagen voor mijn werk op reis ben.

  - Annet
 • Het was voor Bo de eerste keer maar ze zag er goed verzorgd en tevreden uit toen wij haar ophaalden. Zeker voor herhaling vatbaar!

  – Riet
 • Ik denk aan onze hond te zien dat ze het naar haar zin heeft gehad, ook al is het een wat bange hond en misschien niet altijd even makkelijk. Blij mee!!

  – Ilse
 • Buddy heeft het daar heel fijn gehad. hij staat regelmatig voor het hek te wachten om er in te mogen. Wij wandelen daar heel vaak en dan loopt hij uit zichzelf daarna toe.

  – Jaap
 • Onze hond Canecorso Puck is nu voor de 3de keer in het Pension geweest en is Puck en ons prima bevallen. Ze komt heel relext en rustig thuis en zo kunnen wij met een gerust hart op vakantie

  – Mieke

Hoe ziet een dag bij onze dagopvang eruit?

Lekker buiten spelen, goed uitrusten, opladen met een lekkere maaltijd en verwend worden met een heerlijke borstelsessie en een aai over de bol. Als je je hond komt halen, is ziet zijn vachtje er tip- top uit, is hij net uitgelaten en helemaal tevreden na een dag plezier. Ja, het is net een dagje uit.

Hoe zit het met de voeding tijdens de dagopvang?

We vullen de maag van onze gasten alleen maar met gezonde voeding van hoge kwaliteit van ons eigen label Tussenwijck Super Premium Choice en Champ dogfood. Vers vlees is in zekere mate beschikbaar en wordt op verzoek gegeven.

Wil jij ook een klantenpas?
Mail ons dan gewoon even op info@dierenpensiontussenwijck.nl.

Pssst… Wil je dit thuis ook kunnen geven? De voeding is te koop in onze webshop en winkel.

Heeft je hond speciale voeding nodig? Wij kunnen voeding geven die hypoallergeen, glutenvrij of graanvrij is. Tegen een meerprijs vanaf €1,50 per dag geven wij je hond vers vleesvoeding. Voeding die door de dierenarts wordt voorgeschreven, kun je het beste zelf meenemen.

Goed om te weten…

Gun jij je hond ook zo’n heerlijk dagje uit? Houd er dan rekening mee dat hij of zij de reguliere vaccinaties moet hebben gehad. Neem dus bij een eerste bezoek het vaccinatieboekje mee.

0