Champ – Premium Breed Pup

Vanaf 33,50

Artikelnummer: N/B Categorie:

Premium Breed Pup is na grondig onderzoek afgestemd op de specifieke voedingseisen die de pup stelt. Het voer zorgt voor een evenwichtige en verantwoorde groei van pups. Het bevat alles om uw pup gezond en met een sterk beendergestel te laten opgroeien.

Levertijd: 1 tot 2 dagen
Wissen
Spaar 33 Piggy spaarpunten
  • Gratis verzending vanaf €40,-
  • Kosteloos retourneren binnen 30 dagen
  • kwalitatief hondenvoeding

Beschrijving

In de eerste levensfase van uw hond draait alles om een goede energierijke voeding.

Premium Breed Pup is na grondig onderzoek dan ook afgestemd op de specifieke voedingseisen die de pup stelt. Het voer zorgt voor een evenwichtige en verantwoorde groei van pups. Het bevat alles om uw pup gezond en met een sterk beendergestel te laten opgroeien.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een verlaagd calcium- en fosforgehalte de kans op groeipijnen kan voorkomen. Door de goede energieke samenstelling en de grootte van de brok is dit voer ook uitstekend voor de actieve hond van kleine rassen.

Verder is het voer uitermate geschikt voor dragende en zogende teven en voor honden die herstellende zijn van een ziekte.

Ingrediënten/samenstelling:
Vlees, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, granen, mineralen, oliën en vetten, eiproducten, biergist. Metabolische energie 4046 (Kcal/kg).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 28%, Ruw vet 16%, Ruwe as 6%, Ruwe celstof 2,5%, Vocht 8%, Calcium mg/kg 1,1%, Fosfor mg/kg 0,9%, Natrium g/kg 3%, Lecithine g/kg 5, Vitamine A IE/kg 15000, Vitamine D3 IE/kg 1500, Vitamine E mg/kg 300, Vleesbron: Kip, Aandeel vlees: 11%, Johannesbrood 2%, Omega 3 & 6. Omega 3 en 6 in de meest optimale verhouding (5:1)

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Gewicht

20.0 KG, 10.0 KG

Merk

Champ